Gruaja e cila vepronte mirë por do të jet në Xhehnem (a e dini pse) – Hoxhë Behar Mjekiqi

0
5148

Hoxha i nderuar Behar Mjekiqi në këtë video tregon një hadith tejet interesant dhe trishtues njëherit, gjegjësisht flet për një grua e cila vepronte mirë por do të jet në Xhehnem , për ta kuptuar se pse klikoni më poshtë: