Gruaja dhe Burri – Dëgjojeni këtë fjalim fenomenal nga Hoxhë Muharem Ismaili

0
140

Gruaja dhe Burri – Dëgjojeni këtë fjalim fenomenal nga Hoxhë Muharem Ismaili

 

Në videon e më poshtme hoxha i nderuar Muharem Ismaili flet për raportet mes bashkëshortëve, për ta dëgjuar këtë fjalim fenomenal klikoni më poshtë: