Gold Ag bëhet baba për herë të parë?

0
819

Goldi si rrallë herë së fundmi ka folur për jetën e tij personale. Goldi në një emision ka folur për momentin kur pret të bëhet baba.

“Nëse do Zoti me pas fëmijë sa më herët, është kënaqësia, dhurata më e madhe më e mirë që e pres. Për momentin diçka që do të ma plotësonte atë zbrazëtirën time do të ishte një fëmijë. Jo një po edhe më shumë. Në atë moment që ndodhë që unë të bëhem prind e gjithë bota do ta marr veshë, do ta tregojë gëzimin tim për të gjithë ata që më duan dhe me ju tregu se është ndjenja, dhurata më e mirë që mund ta dhurojë Zoti”, kishte thënë Goldi.