“Gjynahu” Ermira Mehmeti, krenohet me një islamofob shqiptar

0
412

Të gjithëve na kujtohen lotët e saj publik kur i dolën disa përgjime seksuale me Musa Xhaferin. Por tani një profil me emrin El Chekaa në Facebook po i nxjerr disa nga përgjimet e reja, që po del që Ermira Mehmeti paska pas lot krokodili.

Ajo gjatë bisedës me Ali Ahmetin, flet mbi analistin Kim Mehmeti, i cili është një nga zërat kritikë shqiptar të politikave korruptive të pushtetit në Maqedoni. Ajo në një rast e lavdëron Kastriot Myftarajn, një Islamofob i rryer i cili për çdo ditë nënçmon, shanë, linçon të gjithë muslimanët shqiptar.

Asaj i pëlqen Myftaraj se i thotë Kim Mehmetit një arab, pasi Kimi prezantohet me identitetin e saj shqiptar musliman, e nuk është komunist, leninist sikur Ali Ahmeti e Ermira Mehmeti.

Këto video janë duke e zbuluar se kush realisht ishte Ermira Mehmeti, e si paraqit sikur viktimë e pushtetit dhe politikanëve të BDI-së. Ajo pritet të dal edhe në disa përgjime të tjera me afera me politikanë maqedonas, që do të jenë një turp për shqiptarët që ajo i re prezanton./KohaIslame.com/

Derguar nga Sami Ukshini Val Zeka dhe Shek HallaçishekAli Ahmeti dhe Ermira Mehmeti bisedojn për gjetjen e 4 vetave që do të furnizohen nga këta për propaganda, këta flasin edhe për betimin që kan bë në parlament në gjuhën maqedone ku thot Aliu se është betim më i fort se i Miq Sokolit ku as ai nuk është betu kështu, fyejn Aleancën Kuq e Zi se po bën bashkimin e trojeve, Ermira tregon edhe për përfitimiet që kan patur këta të jonit (kryesia e Shkupit) e bdi-së nga kshilli ekzekutiv!

Posted by El Chekaa on Sunday, July 14, 2019