Gëzim Kelemendi ka një selam për kolegët

0
48
Gëzim Kelmendi, deputeti i pavarur ka një mesazh për miqtë e tij deputet. Ai ka shkruar në Facebook:
“Të gjitha punët i kemi rregulluar !
Papunësia në Kosovë =0
Varfëri nuk ka !
Kemi hyrë në BE !
Korrupsion nuk ka !
Krim të organizuar nuk ka !
Tash Parlamenti dhe Qeveria pushojnë !
6 muaj pushime verore
1 muaj pushime dimërore
tash prap pushim ….
Kësaj pune i thonë ” Flej ,Flej” Parlament dhe Qeveri… se mirë e ki….”