Gati aplikacioni “Kuizi Islam” i bërë nga djelomoshat nga Kosova

0
192

Avancimi i teknologjisë dhe shtimi i përdorimit të smartfonëve ka bërë që shumë programues të bëjnë aplikacione që tu përshtatën përdorueseve të ndryshëm të smartfonëve. Kuizi Islam është aplikacioni i bërë nga disa djelmosha nga Kosova.

Ky është njoftimi i tyre në faqen e tyre në rrjetet sociale:

“Të dashur miq,

Sot publikuam aplikacionin tonë të radhës të quajtur “Kuizi Islam”. Ky aplikacion ka për qëllim rritjen e njohurive të përgjithshme rreth fesë Islame. Aplikacioni “Kuizi Islam” është dizajnuar në atë mënyrë që të jetë i lehtë për të u përdorur nga të gjitha grupe moshat. Shpresojmë që të ju pëlqej!

Për ta shkarkuar aplikacionin, klikoni në linkun e mëposhtëm:

https://play.google.com/store/apps/details?id=haxcorporation.kuiziislam