Gani Mehmetaj: Ju që hani Iftare, vëllezërit e juj në Arabi jetojnë si kafshë

0
2830

Vazhdojn fyerjet ndaj muslimanëve nga opinionistë të ndryshëm nga Kosova ku hedhin vnerë ndaj religjionit shumicë tek populli shqiptarë, së fundmi një ndër “intelektualët” i cili quhet Gani Mehmetaj ka fyer rëndë myslimanët duke i quajtur KAFSHE ai këtë koment e dha në një shkrim kundër iftareve të shtruara në trevat shqiptare gjat Muajit Ramazan,

Myslimanët e babëzitur e bjerrakohësit e Dardanisë i mbushën sheshet e trotuaret, çadrat e restorantet ku shtrohej ushqimi qyl për iftaret politike të financuara nga Turqia e Arabia Saudite dhe nga zyrtarët tonë të pafytyrë me parat e taksapaguesve, përderisa vëllezërit e tyre myslimanë, në tokën e shenjtë të Shamit vdesin për një krodhe bukë, i mbyt koha e keqe, jetojnë si kafshë… 

thotë mes tjerash Mehemtaj!