Gallatat e Ramës me njerëzit e hutuar nga tërmeti

0
196

“Ma kanë marrë gruan” është një nga videot e bëra hit në rrjetet sociale, por edhe shumë video të tjera ku shihet kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama duke bërë gallatë me njerëzit e prekur nga tërmeti, që janë hutuar nga gjendja e rëndë në vend dhe telashet që i kanë goditur.
Por këto gallata nuk janë rastësisht të përhapura në këto momente. Këto ndodhin me qëllim që Edi Rama të u tregojë botës se ja me çfarë njerëz kam të bëjë! Ja me çfarë njerëz që u humbin gratë duhet të merrem unë! Si duket mezi ka pritur një moment të tillë të dështimit të shtetit ndaj fatkeqësisë e ta mbulojë me gallatat (hallet) e njerëzve të hutuar.
Ai të njëjtën gallatë nuk e vazhdojë me atë gruan që ia përmendi “Xhuxhin” e as “Nënshkrimin”, por atë e kërcënoi, ngase ajo grua ia prish planin e tij djallëzor për ta tallur e degjeneruar këtë popull të mjerë e në hall!

Anonim