Fusnota forcoi vetëm UNMIK-un

0
46

Asnjë ndryshim të rëndësishëm nuk e ka sjellë marrëveshja për përfaqësimin e Kosovës në nismat rajonale, madje nuk ka arritur të ndryshojë as emrin e përfaqësimit të Kosovës.

Kjo marrëveshje ishte konsideruar shumë e mirë, pasi që, siç patën deklaruar përfaqësuesit e institucioneve në Prishtinë, e heq përfaqësimin e Kosovës me UNMIK.
Megjithatë, siç bëhet e ditur tani, tre muaj pas nënshkrimit të kësaj marrëveshjeje, Kosova vazhdon të përfaqësohet me UNMIK dhe jo me fusnotë (1244 dhe GJND), shkruan “Zëri”.
Të paktën kështu kanë deklaruar deputetët të Kuvendit të Kosovës që përfaqësojnë Komisionin për Ekonomi./Indeksonline/kohaislame