Foto të rralla të qyteteve shqiptare – Gratë me Nikab!

0
213

Kemi gjithmonë dëshirë të mësojmë se si kanë qenë qytetet shqiptare dikur.

Studiuesi dhe publicisti i njohur, Ilir Ikonomi, vazhdon të ofrojë disa koleksione fantastike.

“Qytetet shqiptare në disa foto të vjetra me cilësi të lartë,” shkruan ai.

Më poshtë gjeni fotot, shoqëruar me diçitura. Po ashtu në fotografi shihen disa gra shqiptare të cilat ecin me nikab në pazar. 

Berati

Berati

Dogana e Shkodrës

Dogana e Shkodrës

Gjirokastra

Gjirokastra

Han në Durrës

Han në Durrës

Kruja 1

Kruja

Kruja

Kruja

Rozafa e parë nga pazari

Rozafa e parë nga pazari

Sahati i Tiranës

Sahati i Tiranës

Vlora

Vlora