Fondacioni “NuN” ndihmoi Nezir Çajanin

0
112

 

 

Përfaqësues të fondacionit “NuN” nga Shkupi sot ishin tek familja e Nezir Çajanit dhe pas informatave të mara prej familjarëve të tij rrethë gjendjes shëndetësore të djaloshit të lënduar, e ndihmuan operacionin e tij me 3 mij euro Ndihma iu dha babait të tij Vlen të theksohet se vetëm operacioni për lehtësimin e frymëmarjes kushton 48 mij euro Zoti e ndihmoft