Fondacioni NUN edhe sivjet shtroi iftar për të burgosurit e Idrizovës

0
200

Fondacioni “NuN” sot bëri shpërndarjen e 250 iftareve në burgun e Idrizovës në Shkup për të burgorusit me burgim të përjetshëm. Vlen të theksohet se ky aktivitet i fondacionit “NuN” në burgun e Idrizovës është për disa vite me rradhë ku dhe organizatorët shpresojnë se ky aktivitet do të vazhdon edhe në të ardhmen me intensitet edhe më të madhë se kjo, andaj dhe apelojnë deri tek qytetarët që t’i bashkangjiten këtij karavani.

Aktiviteti i rradhēsIftar për tē burgosurit në Idrizovë 24-05-2018

Posted by NuN Civil Association on Thursday, May 24, 2018