Fjetja me kafshët, fatale për shëndetin

0
38

Të fjeturit në një shtrat me kafshët shtëpiake, si macet apo qentë, mund të bëhet burim i shumë sëmundjeve të ndryshme, përfshirë edhe meningjitin.

Në këtë përfundim ka arritur një grup studiuesish amerikanë, njofton presitigjiozja “New York Daily News”, duke shtuar se nga të fjeturit me qentë mund të shkaktohen edhe sëmundje vdekjeprurëse.

Studiuesit këshillojnë familjarët që të mbajnë një distancë me kafshët e tyre, dhe në mënyrë absolute të mos flenë në një shtrat me to. /start/kohaislame