Fjalimi i sociologut Redi Shehu në TEDx: nuk i bën feja njerëzit e dhunshëm, por ja çfarë…(VIDEO)

0
631

itë më parë, rrjeti komunikativ ndërkombëtar TEDx organizoi në Tiranë atë lloj performance ku njerëz me profil publik shpalosën idetë e tyre mbi fusha apo zhvillime të caktuara shoqëore.

Një nga ata ishte dhe Redi Shehu, opionist i njohur në median shqiptare me profil sociolog, i angazhuar sidomos në destruktimin e atij perceptimi jo pozitiv mbi shoqërinë muslimane dhe Islamin, përcjellë nga një pjesë e elitave kulturore dhe mediatike të Tiranës.

Pikërisht në këtë temë është fokusuar ai në fjalimin 20 minutësh në TEDx, i vlerësuar si ndër më të suksesshmit.

Ndiqeni të plotë: