Fitim Zekthi e shpartallon Nanon lidhur me Islamofobinë

0
559

Profesori universitar Fitim Zekthi së fundi ka shkruar një shkrim për Islamofobinë, ku me trajtimin e tij ka bërë që të ngritën debate mbi këtë gjë në media. E si duket njeriut që i ka djegur më shumë ka qenë i mirënjohuri për Islamofobi, gazetari Musatafa Nano i cili kishte ftuar Zekthin në debat.

Aty janë trajtuar shumë çështje, por bie në sy përgatitja e Fitim Zekthit i cili shpartalloi tezat dhe teoritë e Muçit me argumente shkencore dhe logjike, që bota e akademizmit intelektual i ka referencë sot në botë.

Më poshtë e keni linkun e plotë të emisionit: