Familja Gashi nga Qabiqi, ia falë gjakun e vajzës, familjes Asllanaj nga Prishtina

0
89

Familja e Mehmet Gashit nga Qabiqi i Klinës e ka falur gjakun e vajzës Agnesa Gashi në xhaminë e Bubavecit.

Gjaku iu është falur familjes Sabri Asllanaj nga Sharbani i Prishtinës, pasi para pesë viteve, në një aksident ia kishin marr jetën studentes Agnesa Gashi.

Me pajtimin e këtyre familjeve është marrë Këshilli i Lëvizjes Kombëtare për pajtimin e gjaqeve, i përbërë nga Mulla Xhevat Kryeziu, prof Mehmet Rrukiqi, Januz Mazrreku, Mujë Gashi si dhe mbarë familja Gashi.

https://www.facebook.com/ArtikujteZgjedhuraIslame/videos/282850905987522/