Fali gjakun e djalit 15 vjeqar (VIDEO)

0
109

Familja Zabeli (Mehmet Zabeli) nga Stanovci i Poshtëm bëri veprën më burrnore nga traditat shqiptare duke falë gjakun e djalit 15 vjeqar i aksidentuar dje (05.09.2015) i cili ndrroj jetë pas disa orve. Ndërmjetsues dhe iniciator per ti pajtue familjen Zabeli dhe Rahova ishte i palodhshmi, patrioti dhe atdhetari Ali Januzi i Pasomes.

https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xlf1/v/t42.1790-2/11969049_935504673180555_1400017442_n.mp4?efg=eyJybHIiOjUzMiwicmxhIjoxNTY5fQ%3D%3D&rl=532&vabr=296&oh=df39b2075374a9c5170cba4fdcfb1b45&oe=55EED7E9