Fahri Xharra e fyen Mulla Jakup Asipin e ndjerë, por një komentues ja krypë salepin!

0
5244

Islamofobi nga Gjakova Fahri Xharra nuk ka lënë as Mullah Jakup Asipin e ndjerë pa e fyer në shkrimet e tij, kësisoi ishte edhe një rast në rrjetet sociale por një ndër komentuesit ia krypë salepin Fahrisë duke i rikujtuar atij dhe plot islamofobave tjerë si pikërisht Mulla Jakup Asipi ishte një ndër komandantët e UÇK-së legjendare!

Untitled