Etiketimet: Mjekrosh dhe Terorist

0
39

Etiketimet: Mjekrosh dhe Terorist

—— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Ferid Selimi ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Ferid Selimi flet për temën: “Etiketimet: Mjekrosh dhe Terorist”
, ku e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që ta mëshiron dhe shpërblen me Xhenet për ta shikuar klikoni më poshtë: