Është vrarë lideri i grupit më të madh Islam në Siri

0
226

Lideri i një nga grupeve Islamiste më të fuqishme në Siri është vrarë në një sulm ajror, thuhet sipas disa burimeve.

Zahran Alloush, udhëheqësi i Xhejsh el Islam, thuhet se është vrarë nga sulmet ajrore Ruse kundër rebelëve që kishte në Damask.

Observatori Sirin për të drejtat e njeriut thonë se është vrarë lideri Alloush dhe tetë ushëtarët e tij.
Besohet se ata janë vrarë pas një takimi që kishin në lindje të Damaskut, që ishin cak u sulmeve ruse.

Ai kishte vërejtje të mëdha për grupet Alavite dhe Shiite dhe kishte bërë thirrje për tu pastruar nga Siria e madhe./KohaIslame

12391288_1050822614948607_226032811201182832_n