Erleta Hoti vazhdon me fyerje tash ja përqeshë shaminë Labinotës

0
333

Tash më Islamofobja e njohur Erleta Hoti ka vazhduar me fyerje dhe provokacione ndaj fesë shumicë të popullit Shqiptarë së fundmi Hoti ka përqeshë Shaminë (mbulesën Islame) të ish deputetës Labinota Demi Murtezi, ja postimi i plotë i Erleta Hotit:

 

Mjera un se me le pa fjale. Ne kuvend po mungojne edhe ndonje prift me rroba priftash, ndonje moter nderi e veshur njejte, ca Deshmitare Jahovite, nje Pop me veshje perkatese. Pse jo edhe ndonje budist i veshur sipas religjionit te tij. 😂