Erdogan: Turqia do të ketë Bazë Shkencore në Antarktikë

0
39

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) tha se në vitin 2019-të do të ngrenë Bazën Shkencore në Antarktikë.

 

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) tha se në vitin 2019-të do të ngrenë Bazën Shkencore në Antarktikë.

Në një postim të bërë në rrjetin social Twitter, Erdoan shkroi: “Në vitin 2019-të do të ngremë Bazën Shkencore në Antarktikë dhe falë kësaj Turqia do të jetë një ndër 30 vendet që kanë të drejtën e fjalës mbi Antarktikun. Sot është koha për Vizion Global. Sot është Koha e Turqisë”.

Ai postoi edhe një foto në lidhje me këtë lajm të përdorur me titullin “Baza Shkencore në Antarktikë”.