Erdogan i shpëton jetën të riut që donte të hidhej nga ura

0
452

Një djalë i moshërritur nga Turqia ka dashur që të hidhej nga ura, duke synuar kështu vetëvrasjen. Për fatin e mirë të tij, në ato momente ka kaluar vetura e kryetarit të shtetit turk, Taip Erdoganit, i cili kishte vërejtur se i riu dëshiron të hidhet nga ura.

Menjëherë kanë dalë nga vetura sigurimi i kryetarit dhe e kanë penguar atë nga qëllimi i tij.

Më pas Erdogan e ka ftuar atë që t’i tregojë për arsyet e një veprimi të tillë, nga çka ka mësuar se ai kishte pasur probleme me borxhe dhe njeri i papunë.

Erdogan i ka premtuar të riut se do t’i ndihmojnë për t’i kapërcyer problemet.

aa

aa1

aa2