Emigrantët protestojnë në Gjermani, kundër dhunës dhe racizmit

0
47

Pas protestave kundër refugjatëve, të cilët sulmuan seksualisht disa femra në natën e Vitit të Ri, janë organizuar refugjatët për të kundërshtuar dhunuan.

Në qytetin Shtutgart, qindra refugjat kanë mbushur rrugët, për të protestuar kundër dhunës dhe racizmit.
Ata u kanë dhënë lule femrave, ndërsa kanë kundërshtuar ashpër dhunën seksuale, që kanë kryer një grup emigrantësh. Në pankartat e refugjatëve, janë shkruar mesazhe kundër dhunës dhe racizmit, ndërsa është kërkuar që të respektohen të drejtat e tyre.