Elefanti i vogël që luan futboll (video)

0
48

Elefanti i vogël aziatik tregon aftësitë e tij sportive dhe përdorimin e topit në një kopsht zoologjik në Angli.

Elefanti dy vjeçar shkelmon topin dhe luan si një fëmijë. “Bebet e elefantëve janë shumë të ngjashëm me fëmijët e vegjël”, thotë Lee Sambrook, i cili kujdeset për ta në kopshtin zoologjik. Sipas tij, ata shijojnë lojën duke vrapuar përreth dhe kjo u jep një shans kujdestarëve të afrohen me ta./kosovaonline/kohaislame