Eksporti turk vazhdon rritjen edhe gjatë muajit prill

0
70

Kuvendi i Eksportuesve të Turqisë deklaroi të dhënat e eksportit në lidhje me muajin prill të këtij viti.

Kuvendi i Eksportuesve të Turqisë deklaroi të dhënat e eksportit në lidhje me muajin prill të këtij viti.

Sipas këtyre të dhënave, në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, eksporti është rritur me 4% dhe ka arritur në 11 miliardë e 866 milionë dollarë.

Kurse shifrat e eksportit për periudhën 12 mujore, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar me një rritje prej 4% është realizuar në nivelin e 145 miliardë e 656 milionë dollarëve.