Eksluzive: Shikoni si gjyshi i Arbana Xharres çfarë fliste gjatë luftës në vitin 1999

0
980

Një video e cila po bëhet virale në rrjetet sociale siduket ka vënë në siklet Islamofoben nga Prishtina Arbana Xharra, gjegjësisht bëhet fjalë për Gjyshin (dhe familjen e Xharres) e cila thure lavde per Vrasesit Serb për më shumë shikoni videon:

 

Ky është gjyshi i Arbana Xharres i cili e jepë jeten për Sllobodan Millosheviqin, shikoje këtë video deri në fund.Burimi: Realiteti i luftes ne Kosove

Posted by Albafonika on Tuesday, August 14, 2018