Egjipti rihap vendet e kultit

0
38

Egjipti njoftoi sot se do të rihapë xhamitë, kishat, por edhe restorantet dhe kafenetë, duke filluar nga e shtuna, ndërsa vend lehtëson më tej kufizimet e tij të pjesshme për shkak të koronavirusit.

“Xhamitë dhe kishat do të rihapen për lutjet e përditshme, megjithatë lutjet e mëdha myslimane të së premtes dhe meshat e krishtera të së dielës duhet të presin ende”, tha kryeministri, Mostafa Madbouli, në një konferencë për shtyp.