Egërsohet deti, jepet urdhri për pezullimin e lundrimit në Vlorë, trageti nga Brindisi nuk niset deri…

0
52

Pezullohet serish lundrimi ne Vlore. Referuar kushteve te perkeqesuara te motit trageti i linjes Vlore-Brindisi ka qendruar ne Itali.

Per dy ditet e ardhshme nuk do te kete lundrim te tij deri ne date 14 ne mengjes.

Nderkohe per shkak te motit me ere tè forte dhe detit me dallge eshte pezulluar lundrimi edhe i mjeteve te tjera lundruese duke u kerkuar te qendrojne te ankoruara ne port.

Me urdher te Kapitenerise Portit Vlore jane pezullur te gjitha lundrimet e mjeteve te vogla dhe te peshkimit.