E LA EDHE AKR-NË

0
41

Pas dorëheqjes një ditë më parë nga postet qeveritare, Ibrahim Gashi ka dhënë dorëheqje edhe partia e tij AKR, ku ishte zëvendëspresident. Kështu njofton Zyra për Informim e Aleancës për Kosovën e Re (AKR).

“Ibrahim Gashi që nga themelimi i AKR-së ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në zhvillimin e partisë, sidomos në rritjen e cilësisë në të bërit politikë. Gashi ka realizuar detyra me rëndësi edhe në Kuvendin e Republikës se Kosovës, si deputet dhe nënkryetar i Kuvendit”, thuhet në komunikatën e AKR-së.

Gashi për një kohë të shkurtër ka mbajtur edhe postin e shefit të kabinetit dhe këshilltarit të parë të presidentit Behgjet Pacolli dhe më pastaj atë të zv.ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës.kohaislame