Dy Lirim Kastratët e Kosovës, njëri mbrojtës tjetri sulmues

0
63

Dy Lirim Kastratët e Kosovës, njëri mbrojtës tjetri sulmues
Shumë herë ndodh që brenda një skuadre të futbollit, të ketë emra ose mbiemra të njëjtë të lojtarëve, por rrallë që të jenë të dy të njëjtë, me emër dhe mbiemër.

Megjithatë, është Kombëtarja e Kosovës U21, e cila brenda vetës ka dy Lirim Kastratë.

Në një intervistë ekskluzive për Sportin në KTV, ata tregojnë se si u njohën për herë të parë në Itali si dhe flasin edhe për disa tema të tjera.

https://www.facebook.com/sportiktvzyrtare/videos/873122509734947/