Draskovic: Kosova fqinj i veçantë i Serbisë

0
46

Kryetari i Lëvizjes për Ripërtëritjen serbe, Vuk Draskovic, në mitingun e Koalicionit “Kthesa” në Beograd, tha se “duhet vënë pikë politikës Milosevicit ndaj Kosovës, politikës patriotike pa njohjen formale të pavarësisë së Kosovës”.


Drashkovic ka thënë se Serbia duhet ta trajtojë Kosovën si fqinj të veçantë dhe të afërt, me të cilin do të krijojë dhe mbajë bashkëpunim të plotë ekonomik dhe në lëmi të tjera, transmeton agjencia shtetërore serbe Tanjug.

“Kthesa do të thotë edhe kthesë në politikën e urrejtjes, sepse populli serb duhet të pajtohet me popullin shqiptar”, porositi Draskovic. /Telegrafi/kohaislame