Dit zije për Islamofobat shqipfolës – Lorik Cana me shokë në Xhami!

0
109

Në rrjete sociale me gëzim të madh është pritur fotoja e Kombëtarës ku ata së bashku me Hoxhën bëjnë një foto para Xhamisë së re në Durrës pas Namazit të Xhumasë, por Islamofobat shqipfolës mbetën me gojë të hapur megjithatë ata nuk lanë pa fyer dhe komentuar edhe kët akt të heronjëve kombtarë, duke i fy e sharë (ashtu qysh e kan edukatë Islamofobat, të fshehur pas kompjutorit kuptohet)!