Disa sikur kanë marrë mision të zhveshin tërmetet nga elementi qortues dhe ndëshkues.

0
206

Të mos filozofojmë shumë.

Më duket disa sikur kanë marrë mision të zhveshin #tërmetet nga elementi qortues dhe ndëshkues.
Ka një dallim esencial ndërmjet asaj që është pjesë e metodologjisë e cila parasheh kohën kur duhet dhënë një këshillë, dhe ndërmjet mohimit të elementi këshillues, qortues, dhe ndëshkues të tërmeteve.
Dakord, është koha tani për tani të tregojmë anën humane, të solidarizohemi, të ndihmojmë viktimat, ama mos të dalim në sërrnishtë duke dhënë deklarata të papeshuara mirë se s’po na bjen kush n’fije pastaj.

Hoxhë Sedat Islami