Dhe tha se familja e tij janë katolike (demek s’janë bala)..

0
6438

I turpëruar që emri e zbulon si musliman, Kryeministri, harroi që kanë me ngu edhe shqiptarët kur serbisht i tregoi opinionit serb, se mbiemri j tij është Gjoka (po që e ka ndryshu me ju përshtat myslimanëve). Se njëmend Haradinaj nuk është mbjemër po emër, mirë e ka Gjokoviçi, por nuk tregoi se cili zor e ka shti me ja kthy shpinën Gjokësz

Dhe tha se familja e tij janë katolike (demek s’janë bala).. Në vazhdën e budallallëkut të tij, spjegoi se shqiptarët nuk janë myslimanë, por jetojnë si të krishterë (demek si serbët, janë ‘të mirë’, të krishterë, e jo primitiva-myslimanë), se identitetin e kanë shqiptar.

Gazetari serb, nuk ia recitoi vjershën ‘me opinga e kemi pushtuar Albaninë’ por e trajtoi si opingë, dhe e bëri të ndjehet mirë si opingë.

Ramush Gjokoviçi, si maca e zezë, mos ta kapërceftë udhën. Na la pa mendë.

I pamendi të lë pamend, ky është paradoksi.

  • Kimete Berisha