Demiri: Në vend që të merren me zgjidhjen e problemeve, policia e SDSM – BDI bën presion ndaj aktivistëve

0
19

Anëtari i kryesisë së Lëvizjes BESA, Abdush Demiri në rrjetin social Facebook ka publikuar një video dhe ka akuzuar SPB e tetovës për shkak të marrjes në pyetje të aktivisti i Lëvizjes BESA, Albi Qamili rreth një aksioni të organizuar nga kjo parti për të senzibilizuar masën në lidhje me problemin e qenve endacak, përcjell in7.

Ndërkohë që aktivisti i Lëvizjes BESA Albi Qamili po meret në pyetje në polici për aksionin për senzibilizimin e opinionit për qent endacak dhe rrezikun që përbëjn për qytetarët dhe fëmijët në veçanti ndodh ironia e rastit në fjalë, ja për çfar ua tërhiqte vërejtjen aktivisti i cili me pa të drejt ësht marë në pyetje në stacionin e policisë në Tetovë. Në vend që Komuna ta zgjidh problemin që i tangon qytetarët, policia e SDSM BDI bën presion ndaj aktivistëve të Lëvizjes BESA.