Dashte apo s’dashte në Kosovë 96% thojnë: La ilahe il Allah!

0
157

Hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi në videon e më poshtme flet për faktin se shumica e Kosovarëve jan Mysliman edhe pse disa politikanë dhe gazetarë me gjithë shpirt mundohen të paraqiten ndryshe para botës, për ta dëgjuar klikoni më poshtë:

Dashte apo s’dashte në Kosovë 96% thojnë: La ilahe il Allah – Dr. Shefqet Krasniqi

Posted by Adem Ramadani on Sunday, April 22, 2018