Dajaku në parlamentin Ukrainas

0
42
Parlamenti i Ukrainës të enjten ishte sërish arenë e rrahjes masive në mes të grupeve opozitare pro-evropiane dhe të pozitës së presidentit aktual Viktor Yanukovych.

Debati kishte të bënte me ligjin përmes të cilit do të lejohej përdorimi i gjuhës ruse në gjykata dhe institucionet tjera të rajoneve të Ukrainës ku flitet gjuha ruse. 

Pasi parlamentarët nuk ia dolën të merren vesh verbalist, të dy palët kundërshtare nisën t’i qërojnë fizikisht hesapet. /kohaislame/