Çkas nuk ndodh në Ballkan: Parku me pemë, shtrohet me asfalt

0
37

Kur Dragan Milutinoviq nga Knjazhevci, një qytet në Serbi, postoi në Facebook disa foto të asfalitmit në rrugën ku ai jeton, e as që kishte imagjinuar se këto foto do të nxisnin një debat të madh.

Fotografitë janë bërë virale në Serbi, shkruan BBC.

Në foto shihen punëtorë duke derdhur asfalt rreth pemëve para ndërtesës ku ai jeton dhe kjo ka zemëruar banorët.

Asfaltiranje, level pro!

Posted by Dragan Milutinović on Tuesday, August 13, 2019

Vetëm pas reagimit të banorëve ata prenë asfaltin rreth pemëve. Druri nën asfalt nuk mund të mbijetojë, sepse nuk mund të ujitët.

Një banor thotë se nuk e kupton pse dikush vendosi të shtronte zonën ku ka qenë bari.

Një ditë pasi fotot u postuan në Facebook, asfalti rreth pemëve ishte prerë dhe hequr.