Çfarë mësime morri Princi i Kurorës gjatë vizitës në Japoni?

0
678

Në një takim që ka pasur Princi i Kurorës së Arabisë Saudite Muhamed bin Selman me Perandorinë i Japonisë Akihito dhe Kryeminstrin Shinzo Abe, përveç diskutimeve të bashkëpunimit princi saudit ka marrë edhe disa mësime.

Në takim ishin dy karrige të thjeshta, pa flamujt e dy shteteve dhe gjithçka ishte shumë e thjeshtë. Ai sikur deshi të i jep një mesazh se shtet zhvillohen me mendje intelektuale dhe shkenca, e assesi me paraqitje luksoze të zyrave dhe pallateve.

Po ashtu edhe deshi të i jap mësim se më me rëndësi është ajo se çfarë bisedohet në atë takim dhe jo ajo çfarë ka brenda zyrave.

Edhe pse ky takim është i vitit 2014, shpresojmë të mbush në mend ndonjë ditë Princin e Kurorës të Arabisë Saudite./KohaIslame.com/