Çfarë derexhe? Këngëtarja shqiptare i thotë babait mos e shiko spotin tim, për shkak të zhveshjes

0
1087

Sot industria e muzikës është një nga variantet që shikohet për shkak të zhveshjes, e nuk merret kush me zërin e kuptimin e muzikës që është skandaloz. Edhe këngëtarët shqiptare që nivelin e zërit dhe tekstit i kanë katastrofal, mirëpo përmes zhveshjes dhe nuditetit ato kanë arritur të bëhen shumë të kilikuara.
Një e tillë është edhe Rina Balaj që së fundi ka bërë një videoklip me një këngëtarë të huaj, që niveli i zhveshjes dhe nuditetit është shumë i lartë. Për këtë i ka ardhur nga babai i saj, të cilit i ka kërkuar që mos ta shoh. Ndërsa babai i saj i ka dhënë një përgjigje epike duke i thënë: “Mos e bon kur smuj me e kqyr une”, që kjo është një ndër parafrazimet më të mira, ashtu siç tha Profeti Muhamed: “Mëkat është ajo çfarë të brenë në zemër dhe nuk duan që ta dinë njerëzit”


Për këngëtarët tonë do të vlente thënia e babait të Rinës, mos publikoni video klipe që është turp ta shohin familjarët dhe të afërmit tuaj, se damka (shenja) e degjenerimit mbetet e pashlyer përgjithmonë./KohaIslame.com/