Çfar mendimi keni për Hoxhën Enis Rama se ka disa që thonë se ka gabime?

0
154

Çfar mendimi keni për Hoxhën Enis Rama se ka disa që thonë se ka gabime?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Jusuf Hajrullahu thotë: Çfar mendimi keni për Hoxhën Enis Rama se ka disa që thonë se ka gabime??

Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: