Çavuşoğlu: Turqia kërkon zgjidhje për problemin e Palestinës

0
41

KONYA (AA) – Ministri i Punëve të Jashtme të Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu në qytetin Konya të Turqisë tha se përpjekjet e vendit të tij kanë të vetmin qëllim, zgjidhjen e përhershme për problemin e Palestinës, raporton Anadolu Agency (AA).

“Përpjekjet tona kanë të vetmin qëllim, gjetja e një zgjidhjeje të përhershme për problemin e Palestinës. Izraeli nuk duhet të përfitojë nga ato që bëri. Izraeli duhet të japë llogari dhe do të japë llogari. Do të vazhdojmë të ndjekim këtë “, tha Çavuşoğlu.