Thursday, April 26, 2018

Riba

Sadakah

Musharakah

Rikaz

GJI

Maun

Muzara’ah

Riba Nasia

Riba al-Fadl

Thënie, statuse dhe cicërima

Më të lexuarat

FJALORI