Bora e zbrazi kampin për refugjat në Tabanoc

0
46

Rrjedha e refugjatëve në veriun e vendit dje u ulë për shkak të kushteve të vështirësuara kohore.

Kampi në ditën e katërt nga viti 2016 dukej i zbrazët, në të qëndruan vetëm tre refugjat, të cilët na u përfaqësuan nga Siria.
Janë të vendosur në shatorin më të madh, i cili për shkak të zbrazjes ishte i vetmi i kyçur me ngrohje, me pak fjalë dhe me më shumë gjestikulacione na sqaruan se po presin që të ngrohen dhe pastaj të ikin për në Serbi, transmeton zhurnal.mk