Birra Muslimane (ngjarje komike)

0
138

Birra Muslimane (ngjarje komike)

—— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Ferid Selimi ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Ferid Selimi flet për temën: “Birra Muslimane (ngjarje komike)”
, ku e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që ta mëshiron dhe shpërblen me Xhenet për ta shikuar klikoni më poshtë: