BIK-u me flamur kombëtarë – Ipeshkvia me flamur të Vatikanit (FOTO)

0
705

Në selinë e Bashkësisë Islame të Kosovës mund të shihet  Flamuri kombëtarë dhe ai Kosovarë ndërsa në Selinë e Ipeshkesisë Flamurin e Kosovës dhe mrapa edhe të Vatikanit…!

Pataj po thonë se krishterët na qenkan ma “kombëtar”…çfarë PARADOKSI…! pyesin faqet e ndryshme në facebook.