Besimtarët falën namazin në xhami dhe festojnë me familjet

0
8

Edhe në Durrës, besimtarët myslimanë kanë falur në orët e para të mëngjesit namazin e Kurban Bajramit, për të vijuar me pas me urimet mes njëri-tjetrit dhe shtrimin e drekës së kësaj feste në familje.