Belgjika njeh patentat e Shqipërisë

0
67

Një lajm i mirë për shqiptarët që jetojnë apo vizitojnë Belgjikën, pasi më në fund Belgjika ka njohur lejen e drejtimit të automjetit të lëshuar nga autoritetetshqiptare.

Lajmi u bë i ditur nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme e Shqipërisë në rrjetet sociale.

Image