Bekim Dardhishta: Mos mu bëni më katolik se papa!

0
1136

Një ndër komandantët më të spikatur të UÇK-së Bekim Dardhishta i njohur me nofkën (OMER BEKA) apo (defekti) nofkë të cilin ia ka emruar Komandant TELI për shkak plagët e mara të shpeshta, ka reaguar pas disa deklaratave antiislame të ftyrave publike në Kosovë posaqërisht, ai në rrjetin social ka shkruar:

“Po habitem me disa politikan tonë si po u frigoheshkan prej “terorizmit islamik” pse more burra po u tutni? A e dini ju se sa ushtarë tonë kan luftuar me fjalën ALLAHU EKBER dhe gjith në fund kan ra dëshmorë e kan thënë fjalën LA ILAHE IL ALLAH, unë personalisht plot 30 dëshmor i kam dëgju me vesht e mi në prehërin tim ta ken thënë fjalën e fundit LA ILAHE IL ALLAH MUHAMMEDEN RESUL ULLAH, mos u bëni më katolik se papa” përfundoi komandant Dardhishta